Het team achter Bedrijfswagen Service Friesland

  • geweldige open huis - opening BSF door Wout Zijlstra
  • nieuwbouw DAF service pand leeuwarden

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward.

BSF Leeuwarden en BSF Bolsward zijn representatief zichtbaar vanaf de snelweg en zijn logistiek probleemloos bereikbaar voor klanten en toeleveranciers. Goed bereikbaar staat hier voor u een technisch zeer vakkundig monteurs team klaar.

Betrouwbaar, nuchter, vakkundig en vooral: zeer alert

Het team achter bedrijfswagen service friesland - Rinze Louwsma, Heine de Vries en Anne Bijker

Rinze Louwsma, Heine de Vries en Anne Bijker

BSF is in 2014 opgericht door Anne Bijker, Heine de Vries en Rinze Louwsma, ondernemend voortkomend uit het voormalige Cosmo Trucks. Door hard werken, kwaliteit leveren en afspraken nakomen, staan wij in Noord – West Friesland inmiddels bekend als een betrouwbare en alert opererende serviceorganisatie. Met korte lijnen en 24/7 inzetbaarheid houden wij uw bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel in topconditie.

Alles aan de kant voor de klant

BSF wordt laagdrempelig bestuurd door ervaren professionals met passie voor het vak, een sterk gevoel voor service, maximale klantbetrokkenheid en korte lijnen. We werken als één team onder het motto: ‘alles aan de kant voor de klant’.

De kracht van BSF: alle diensten onder één dak

Uw rijdend materieel is cruciaal voor uw core business. Stilstand kost u geld. Daarom voert BSF onderhoud, service en reparatie niet alleen secuur, maar ook snel uit. Gecentraliseerd onder één dak, zowel in onze vestiging in Leeuwarden als in Bolsward. Een extra tandje bijzetten in úw belang is voor ons dagelijkse kost.

DAF Erkend Service dealer

Sinds juni 2015 zijn wij DAF Service dealer in Friesland. Hét erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck, DAF trekker met trailer of aanhangwagen. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud en service.

Inzet op maximale onderhoudsefficiency

De insteek van BSF is met maximale onderhoudsefficiency het rendement op uw transportbewegingen te helpen verhogen. Samen met u komen we altijd tot de voor u meest efficiënte transportoplossing.

Het team achter Bedrijfswagen Service Friesland B.V. | BSF

Het team achter Bedrijfswagen Service Friesland staat graag voor u klaar. Wij bieden u snel toegang tot eerste klas service. Waarbij wij samen werken als één team aan één ultiem doel: u op de weg brengen en houden met veilige en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel. Uw werkgebied is ons verzorgingsgebied: Noord-West Friesland, inclusief de waddeneilanden. Wij zien u graag in één van onze vestigingen BSF Leeuwarden of BSF Bolsward!