Onderhoud en reparatie

Met 24/7 inzetbaarheid houden wij uw bedrijfsvoertuigen in Top conditie!

Bedrijfswagen Service Friesland biedt u in Leeuwarden en Bolsward snel toegang tot eersteklas service, onderhoud en reparatie. Samen werken wij als één team aan één ultiem doel; u op de weg brengen én houden. Met korte lijnen en 24/7 inzetbaarheid houden wij uw bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel in top conditie!

Onderhoud en reparatie én bovenal service – Onze goede monteurs maken het verschil!

onderhoud en reparatie en bovenal service - onze monteurs maken het verschil

Uw rijdend materieel is cruciaal voor uw core business. Stilstand kost u geld. Daarom voert BSF onderhoud en reparatie niet alleen secuur, maar ook snel uit.

Heeft uw truck, trekker, kraan, aanhangwagen, oplegger of trailer onverhoopt een storing? Ons zeer ervaren team met hoog opgeleide monteurs kunnen aan de hand van goede apparatuur snel de juiste diagnose stellen, waardoor uw bedrijfsvoertuig juist en vakkundig wordt gerepareerd met originele onderdelen.Frederik Algera, monteur, werkplaatsplanning, stukje magazijn en en rechterhand-Rinze-Louwsma

Frederik Algra, monteur en rechterhand van Rinze Louwsma: “Ik ben monteur, doe de werkplaatsplanning en een stukje magazijn. We werken efficiënt samen om de chauffeurs weer zo snel mogelijk op weg te krijgen. Het BSF gevoel voor mij? Samen iets neerzetten voor de toekomst. Ik durf te stellen dat we hier door het vuur gaan voor de klant. ”

 

Een RDW erkend bedrijf voor uw APK keuring in Leeuwarden en Bolsward

RDW- erkendBedrijfswagen Service Friesland is niet alleen een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Ook zijn wij een RDW erkend bedrijf voor APK keuring van alle bedrijfsvoertuigen licht en zwaar in Leeuwarden en Bolsward. Bij BSF kunt u terecht voor periodieke keuringen, onderhoud en storingen.

 

Tachograaf inbouwen en ijkeninbouwen tachograag - tachograaf ijken

Ook zijn wij een erkend bedrijf voor het inbouwen of ijken van uw tachograaf. Uw tachograaf dient eens in de twee jaar geijkt te worden. Bedrijfswagen Service Friesland combineert dit indien mogelijk met de APK keuring. Zodat uw truck niet onnodig stil hoeft te staan.

Schadeherstel

Zonder transport staat alles stil, letterlijk als uw bedrijfswagen schade heeft gereden. En met alle gevolgen van dien. Het vraagt om gespecialiseerde zorg, en deze zorg neemt Bedrijfswagen Service Friesland graag van u over. Wij zorgen voor volledig schadeherstel, en regelen uiteraard ook alles met uw verzekeraar. En hebt u vervangend transport nodig? Dan gaan wij hier bij Bedrijfswagen Service Friesland alles aan proberen te doen zodat uw transport weer door kan gaan.

Zodra uw truck, bedrijfswagen gearriveerd is in onze werkplaats, gaan we aan de slag met de schade. In onze moderne werkplaats hebben we alle benodigde apparatuur om kleine truckschade goed en snel te herstellen. Heeft uw truck een erg grote schade opgelopen? Dan zorgen wij bij Bedrijfswagen Service Friesland dat dit ook in orde komt! Schadeherstel van trucks is maatwerk ten voeten uit. Geen schade is ook het zelfde, en dus in goed overleg met u bespreken wij precies de kosten van het totale kosten plaatje. Een advies op maat, zoals wij dit in alles doen bij BSF!

Stranding

bij een onverhoopte strandigen-belt u binnen en buiten openingstijden onze ITS Service dienst - BSF is dan snel ter-plaatse

Mocht u onverhoopt een stranding hebben, één telefoontje en wij zijn onderweg. U kunt ons binnen openingstijden én buiten openingstijden bellen via onze ITS 24 uurs service dienst: 040 – 214 3000 Ons magazijn is altijd voorradig met de juiste onderdelen, waardoor u snel en vakkundig geholpen word!